Yoga en Meditatie


voor kinderen

Little Yogi yoga voor kinderen

In Purmerend en omgeving.

Yoga en


Meditatie


voor


kinderen
yoga voor kinderen bij Little yogi
 

In Purmerend en omgeving.

Kinderyoga docent Dewi in Purmerend

In 2018 werd ik moeder, waardoor ik meer ben gaan nadenken over wat kinderen nodig hebben. Liefde, gezondheid en zelfvertrouwen zijn daar onderdeel van en geef ik in mijn lessen mee.

Wat betekent yoga voor mij?

Ik ontdekte yoga toen ik in 2013 door Midden Amerika reisde. Tijdens lessen bij een yogahostel voelde ik behalve een fijne stretch dat er emoties loskwamen. Daarna ervoer ik meer ruimte in mijn lichaam en hoofd. Sindsdien beoefen ik yoga, op verschillende plekken en in verschillende stijlen. Voor mij is het een (rust)moment voor mezelf, waarin ik me bewust word van de processen in mijn lijf. Daarbij voel ik me fitter als ik regelmatig yoga beoefen.

In 2018 volgde ik de kinderyoga training bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam, van Helen Purperhart. Het kind in mij kwam weer naar boven, ik had er ontzettend veel plezier in en kwam energieker thuis. Ik voelde me enorm geïnspireerd en gemotiveerd om ermee verder te gaan en kinderen dezelfde energie en plezier te laten beleven.

De kinderyoga lessen geven inspireert mij en het is iedere keer weer een bijzondere ervaring en maakt me gelukkig om kinderen kennis te laten maken met kinderyoga.

Kinderyoga docent Dewi Purmerend

Mijn Missie met Kinderyoga

In een periode waarin ik ‘de wereld wilde verbeteren’, las ik een uitspraak van de Dalai Lama. Hij zei: “If every eight year old in the world is taught meditation, we will eliminate violence from the world within one generation”. Vanuit die uitspraak ben ik gaan bedenken hoe ik mijn steentje aan een bewustere wereld bij zou kunnen dragen.

Ik hoop kinderen mee te kunnen geven dat ze goed zijn zoals ze zijn en dat ze andere mensen, dieren en de natuur met respect behandelen.

doelen yogales kinderen

Contact

Voor aanmelding of meer informatie kun je mailen naar dewi@little-yogi.nl. Vermeld hierin de naam en leeftijd van het kind en voor welke locatie je het kind aanmeldt.

Bellen/WhatsApp‘en/sms’en voor vragen kan ook:
06 45050390

Of stuur me een bericht via het contactformulier:

 
ontspannen met kinderyoga

Sitemap / Privacy / Ontworpen door LauraSol / Illustraties door Ilse Nierop ♡