Yoga en Meditatie


voor kinderen

Little Yogi yoga voor kinderen

In Purmerend en omgeving.

Yoga en


Meditatie


voor


kinderen
yoga voor kinderen bij Little yogi
 

In Purmerend en omgeving.

Referenties Yogalessen Little-Yogi

Little Yogi heeft enthousiaste kinderen in de basisschoolleeftijd die in Purmerend Yogalessen volgen. Hele blije en gelukkige reacties hoor ik na de yogalessen. Binnenkort zullen we meer mooie woorden op de website vermelden. Het doel van de kinderyoga is om kinderen meer ontspannen, zelfverzekerder en gegrond de les uit te laten stappen en dat zij goed aanvoelen wat ze fijn vinden en hierop leren vertrouwen.  

Wil je ook een referentie schrijven over de yogales? Dat is leuk!Dat kan via het contactformulier. Een paar referenties van kinderen of hun ouders lees je hieronder:

Referenties kinderyoga Little Yogi

“Ik heb mee mogen kijken naar een kinderyogales van Dewi in Leiden. Het is wonderbaarlijk om te zien wat yoga bij het jonge kind doet. Hoe ze rust voelen en
leren naar hun lichaam te luisteren. Dewi weet goed over te brengen hoe het jonge kind yoga kan toepassen met leuke oefeningen waarbij ze elk kind in zijn/haar waarde laat.”

– Lucienne 

“Jihane zei: ‘Mam, ik werd er heerlijk rustig van en wat heeft de yoga juf een prettige stem.’ Ze had daarna een rustig avond, haar hoofd was leeg en ze kon ervan genieten!”

– Moeder van Jihane (11 jaar)

Sitemap / Privacy / Ontworpen door LauraSol / Illustraties door Ilse Nierop ♡